Bestelde onderdelen worden verstuurd nadat de volledige betaling ontvangen is.

 

Alle goederen worden voor vertrek gecontroleerd op schade, breuk en werking van het goed.

Indien er toch schade zou blijken aan het goed, gelieve dan contact op te nemen met ons.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor goederen die door de klant zelf verkeerd besteld werden.

 

In geval van twijfel bij bestelling van een onderdeel, dient de klant vooraf contact op te nemen met ons voordat de bestelling wordt geplaatst en dient doorgegeven te worden over welke wagen het exact gaat: merk, model, bouwjaar, motorinhoud en eventueel chassisnummer en wat de vraag precies is.

 

Levertermijn hangt af van beschikbaarheid van het product en/of levertermijn van de fabrikant en vervoerder alsook van plaats van bestemming.

Inspanningen worden gedaan om alle zendingen zo vlug mogelijk te kunnen afhandelen.

 

Sommige onderdelen zijn enkel af te halen in onze shop tijdens onze openingsuren, dit vanwege buitenmaatse afmeting, gewicht of plaats van bestemming.

 

Voor adres en openingsuren kunt u terecht op onze site www.historicwheels.be.

 

Indien u wenst af te halen, krijgt u telefonisch of via mail bericht van ons of uw bestelling voorradig is bij ons of als uw bestelling bij ons aankomt. Bij verzending van uw pakket krijgt u ook nog een mail met track & tracenummer zodat u weet wanneer u het pakket ongeveer kunt verwachten.

De verkoper is niet aansprakelijk voor vertraging of uitblijven van de levering door toedoen van de vervoerder of fabrikant.

 

Indien een bepaald item niet meer leverbaar is, kijken wij of er een alternatief is hiervoor en bespreken wij dit met de klant. Indien geen alternatief mogelijk blijkt te zijn, wordt het bedrag op dezelfde wijze geretourneerd als de betaling gebeurd is binnen de 14 dagen.

 

Retour van goederen wordt aanvaard indien de onbeschadigde en ongebruikte goederen in onbeschadigde originele verpakking teruggestuurd worden binnen de 14 dagen. Bij schade of ingebruikname wordt de berokken schade in rekening gebracht of in mindering van het terug te betalen bedrag.

Verzendkosten worden terugbetaald indien het om een volledige bestelling gaat die retour komt, bij deelse retour worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen wordt het bedrag van de retour terugbetaald op dezelfde wijze als de klant betaald heeft. Gaat het om een garantiegeval, dan ligt de beslissing bij de fabrikant voor vervanging of terugname van het artikel.

De verkoper is niet aansprakelijk voor overmacht, ongeluk, verkeerd gebruik of foute behandeling van een artikel door de klant.

Retours dienen doorgegeven te worden via email binnen de 14 dagen met uitzondering van garantiegevallen die onder de termijn van garantie van de fabrikant vallen.